Grunnlegger

Jorge Feingold

Jorge er født i Argentina og startet med musikk fra tidlig alder. Videre studerte han klarinett utøvende ved Rubin Academy i Israel, (Bachelor of Music) og senere ved The Mannes College of Music i New York. Etter fullført musikkstudier flyttet han til Norge og senere grunnla Treblås Studio i 1990. Han har også gjennomført reparasjonskurs hos Buffet Crampon i 1989 og i 2008. 

Jorge har en stor lidenskap for musikk og spiller bl.a. klarinett, saxofon og cello, og er også med i Romerike symfoniorkester.

Er inne alle dager unntatt onsdager, 
(onsdager på verksted i Lillestrøm hos Brass og Treblås)

Kundebehandler

Fredrik Brandstorp Olsen

Fredrik Brandstorp Olsen er født i Oslo. Han har en Bachelor og Mastergrad i utøvende saxofon fra Norges Musikkhøgskole og Perfectionment i saxofon fra CRD i Paris. Fredrik spiller alle saxofoner og mye forskjellig musikk fra barokk til samtidsmusikk og improvisasjon. Han er utøvende saxofonist og har vært solist med flere orkester og ensembler, spilt under store og små musikkfestivaler, samt vunnet solistkonkurranser. Han er kundebehandler på Treblås Studio i tillegg til å undervise på saxofon for elever i alle aldre og nivåer.
Svarer på alle spørsmål rundt saxofon på onsdager!