Grunnlegger; daglig leder

Jorge Feingold

Jorge er født i Argentina og startet med musikk fra tidlig alder i konservatoriet i sin hjemby. Senere studerte han klarinett utøvende ved Rubin Academy i Israel (Bachelor of Music) og ved The Mannes College of Music i New York.  Jorge flyttet til Norge i 1988 og grunnla Treblås Studio i 1990. Han har gjennomført flere reparasjonskurs, bl.a. hos Buffet Crampon i 1989 og i 2008. 

Du treffer Jorge på Treblås Studio alle dager unntatt onsdager da han er på verkstedet i Lillestrøm hos Brass og Treblås.

Treblåsinstrumentmaker

Frode Engan

Frode er født og oppvokst i Namsos og fikk sin vei inn i musikken via skolekorpset. I 1994 flyttet han til Moss for å begynne sin utdanning som treblåsmaker på Musikk Instrument Akademiet. Etter 4 års utdanning ble han uteksaminert som treblåsmaker med Tysk svennebrev. Frode har også tidligere jobbet med å utdanne nye instrumentmakere.
Det meste av fritiden vier han til korps og korpsarbeid. Han spiller både klarinett og saksofon, samtidig som han dirigerer og instruerer skolekorps. Han er fast medlem i Moss Big Band hvor han spiller barytonsax.

Frode treffes på Treblås Studio på onsdager, torsdager og fredager.