Sopransaxofoner

Sopransaxofon er et kresne instrument når det gjelder klang og intonsasjon. Vi har derfor kun valgt å lagerføre et begrenset utvalg av kvalitetitets profesjonelle sopransaxofoner.  Bøyd sopransaxofoner har vi de nye Yanagisawa modellene WO serien i lakk og i brons. Rett sopransaksofoner: Vi anbefaler Yamaha modell 475 II for en nybegynner og viderekomme musikant, med ren intonasjon, fin og homogen klang. Profesjonelle sopransaxer anbefaler vi merke Yanagisawa modell WO-1 Professional (i en kropp, lakk) , modell WO-2 Professional (i en kropp, brons) eller modellene WO-10 Elite (med 2 hals, i lakk) og modell WO-20 Elite (med 2 hals, i brons) , Vi har et stort utvalg av sopransaksofoner. Kontakt oss gjerne for prøve.

Altsaxofoner

Vi har alltid et stort antall altsaxofoner i butikken, både skole-, intermediate- og profesjonelle modeller. Buffet Etude og Buffet 400, Kweilwerth JK2101 (ST90) , Yamaha 280 og Yamaha 480. Mer avanserte modeller:  P.Mauriat 66RUL, Yamaha 62, eller Selmer Seles Axos og Selmer  SA80II og SIII. Vi anbefaler den nye Yanagisawa serien: Wo1, Wo2 "Professional " WO10 "Elite" i lakk og Wo20 "Elite" i brons (bestselgerne). Med så stort utvalg finner du alltid den rette ny altsaxofon for deg hos oss!

Tenorsaxofoner

Vi har alltid et stort antall tenorsaxofoner for deg å prøve i butikken, både skole- , intermediate- eller profesjonelle modeller. Fra Buffet Etude og Intermediate modeller (lakk eller antikk), Yamaha 280 og 480 til mer profesjonelle modeller som P.Mauriat 66RUL, Yamaha 62,  og Yanagisawa WO1, WO2 "Professional" samt W020  "Elite" serien.

Barytonsaxofoner

Vi anbefaler de ettertraktet Yanagisawa modellene W01, WO2, og Wo-20 Elite i brons. Spør oss om lagerstatus.