Bb og A klarinetter

Treblås Studio holder et stort lager klarinetter til envhertid, både for nybegynnere, viderekomne og profesjonelle musikere. Studentmodeller i grenadillatre kan du velge mellom Buffet E11, E12F . I nivå over disse har vi intermediate modeller for viderekomme studenter og voksne amatører. Vi anbefaler her Buffet E13 og  Selmer Seles Prologue. Vi har et stort utvalg av profesjonelle modeller i butikken og du vil garantert finne et bra eksemplar. Vi har  Buffet Crampon: RC, Festival, Prestige og Tosca. Du kan prøve flere klarinetter av de mest utbredte modellene . A-klarinetter har vi på lager profesjonelle modeller som: Buffet RC, Festival og Prestige.

Bassklarinetter

Bassklarinetter deles hovedsakelig i to kategorier: korte: til dyp Ess og lange: til dyp C. Bassklarinetter til dyp Ess brukes i skolekorps- og musikkskole- sammenheng siden de er mindre i størrelse og vekt og er lettere for barn å beherske. Registerklaffe-systemet er også enklere. Prisen mer overkommelig. Bassklarinetter til dyp Ess for bruk i skolekorps anbefaler vi Yamaha modell 221 i kunststoff. Med større krav til klang og et større budsjett anbefaler vi deg Buffet Crampon modell Etude i grenadillatre. Profesjonelle bassklarinetter til dyp C brukes i symfoniorkester og janitsjarkorps med full besetning. Bassklarinetter til dyp C er laget med høy kvalitet,  i grenadillatre av de beste sortene. Vi anbefaler deg modellene Yamaha 622II, Buffet Prestige og Buffet Tosca.

Ess- og C-klarinetter

Essklarinett til skolekorps og musikkskoler anbefaler vi Buffet E11. Til voksenkorps, janitsjar og orkestre anbefaler vi modeller RC, og RC Prestige.