Treblås Studio

Stort utvalg av klarinetter, saksofoner og fløyter med servicegaranti i eget verksted.

Instrumenter

Service

Sentralt på Majorstua i Oslo. Butikk med eget verksted, etablert i 1991.

Om oss

Jorge Feingold: grunder av Treblås Studio, klarinettstudier fra Rubin Academy og Mannes College, reparasjonkurs hos Buffet Crampon. Mobilnummer 91317782.

Fredrik Brandstorp Olsen: saxofonist med mastergrad i saxofon-utøvende fra NMH og spesialisering i Frankrike. Mobilnummer 91860391.

Når du kjøper et instrument hos oss vil du få første prioritet og gratis service i vårt eget verksted. Ansvasrlig for klarinett- og saxofonservice er Jorge Feingold, for fløyteservice Hans Erik Bye og for oboservice Giorgi Mikaberidze. Vi tilbyr også express reparasjoner av klarinetter og saxofoner på onsdager i Lillestrøm hos Brass og Treblås, Brogata 10.

Håndverk og ekspertise

Med bakgrunn som musikere og instrumentmakere. Ditt instrument er i trygge hender.

Instrumenter

Vi fører følgende merker: Buffet Crampon, Selmer Paris, Yanagisawa,  Schreiber, Vandoren, Rico, D'Addario, La Voz, Legere, Gewa, Pomarico, Pillinger, Otto Link, Francois Louis, Meyer, Bam, Jazzlab, Bambú, Winter, BG, Rovner, Lefreque, m.m. Importør av Buffet Crampon group- og Selmer Paris- instrumenter.

Saxofoner
Til saxofoner

Klarinetter
Til klarinetter

Fløyter
Til fløyter

Oboer og fagotter
Til oboer og fagotter

Hvorfor velge oss?

KVALITET, UTVALG OG SERVICE I FOKUS

Instrumentene vi selger er kvalitetsinstrumenter fra kjente og ledende musikkprodusenter. Vi gir personlig service og hjelp ved valg av instrumenter og rekvisita som munnstykker og fliser. Vi har et stort instrumenterlager med klarinetter fra Buffet Crampon, saksofoner fra Yanagisawa, Selmer og Yamaha, fløyter Di Zhao, Yamaha, mm. Trenger du veiledning for valg av instrument? Vi har faglige og dedikerte medarbeidere som hjelper deg. Ta gjerne kontakt!

FØRSTESKLASSES SERVICE

I Treblås Studio har vi et stort utvalg instrumenter og 28 års erfaring i bransjen. Hos oss vil du få profesjonell veiledning uansett hvilket musikalsk nivå du befinner deg på. Vi gjør vårt beste med å hjelpe deg ved valg av instrument, riktig utstyr eller reparasjon. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale eller stikk innom. I vår digitale verden hvor anonymitet og upersonlighet regjerer finner du fortsatt hos oss en virkelig butikk med ansikter og personlig kontakt på stedet, med instrumenter som kan prøves og som inkluderer en god garantiservice. Du finner oss i Industrigt 47, eller via mail og telefon.

Service

Treblås Studio har eget instrumentverksted etablert først i 1990 av Jorge Feingold hjemme i Skedsmo og i 1991 åpnet Jorge sammen med Cyrille Mercadier Treblås Studio as i Indutrigt 47 , i samme lokaler hvor du finner oss idag . I vårt verksted tilbys service og overhalinger av alle merker treblåseinstrumenter. Klarinett-og saksofonparasjoner blir fagmessig utført av Jorge Feingold som har lang erfaring som reparatør og musiker. Fløytereparasjoner utføres av fløytisten og fløytereparatør Hans Erik Bye fra Brass og Treblås. Oboreparasjoner blir utført av oboisten Giorgi Mikaberidze, med obostudier fra NMH og kurs i oboreparasjon hos Buffet-Rigoutat oboavdeling ved Buffet Crampon i Mantes-la-ville, Frankrike.

Test av instrumentene for vurdering av reparasjonskostnader eller veiledning er gratis. Alle instrumenter blir behandlet som om det var i personlig eie. Prisene kan avtales på forhånd. Vi tar i mot og sender instrumenter til hele Norge med post. Små reparasjoner kan etter avtale løses med kort tid levering. Det er bare å ringe eller stikke innom Industrigata 47 på Majorstua, sidegate av Bogstadveien. Vi har også express-service på klarinetter og saxofoner i Lillestrøm på onsdager hos Brass og Treblås, Brogata 10. Velkommen!

Vi utfører fagmessige reparasjoner

 • Testing og vurdering av reparasjons behov, levering og pris
 • Full overhalinger eller nødvendige justeringer
 • Reparasjoner av sprekk i klarinett-treverket, ombygging ved skade.
 • Opprettinger ved saksofonskader
 • Oppretting av skjeve tonehuller og bulker
 • Skifting av puter, kork, filt og fjær
 • Fresering av ujevne tonehuller for lekkasjekontroll
 • Rensing og oljing av treverket
 • Oljing av mekanikk
 • Div. loddearbeid
 • Tilpassing av saxofonhals
 • Spilletest

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester eller informasjon om pris og leveringstid, vennligst ta kontakt med oss på telefon, mail eller kom innom.

Har du et instrument som trenger vedlikehold, overhaling eller justering?

Vi kan hjelpe. Her kan du sende inn en beskrivelse